Re: Ruokajutut
Mustapapupihvejä pitäisi joskus kokeilla (jos vaan jaksaisi).
Kibs, miten erilaiset pastat? Mä teen ainakin silloin tällöin ison annoksen pastaa ja parsista ja syön siitä kerran illalla kotona ja kaksi kertaa eväänä töissä.
Normipastaan ei tarvita uunivuokaa, pastasta riippuen erilaiset kattilat ja paistinpannut riittävät.
(Toki muunkinlaisia pastaruokia voi tehdä, mutta mulla on vaan tää yksi vakio, muita kokeilen satunnaisesti ja niihin pitää aina miettiä reseptit erikseen.
Pitäisi kyllä omallakin kohdalla pyrkiä laajentamaan sitä vakioruokien repertuaaria, ettei tulisi tylsistymistä. Mä olen vähän sellainen, että välillä iskee into kokeilla jotain uutta reseptiä, ja sitten kokeilen sitä sen kerran ja sen jälkeen se unohtuu. Muutoin pyöritän niitä samoja ruokia ja sitten kun en jaksa mitään niistä enkä myöskään jaksa etsiä reseptejä teen huonoja valintoja ja syön liikaa valmisruokia tms.)
Kibs, miten erilaiset pastat? Mä teen ainakin silloin tällöin ison annoksen pastaa ja parsista ja syön siitä kerran illalla kotona ja kaksi kertaa eväänä töissä.
Normipastaan ei tarvita uunivuokaa, pastasta riippuen erilaiset kattilat ja paistinpannut riittävät.
(Toki muunkinlaisia pastaruokia voi tehdä, mutta mulla on vaan tää yksi vakio, muita kokeilen satunnaisesti ja niihin pitää aina miettiä reseptit erikseen.
Pitäisi kyllä omallakin kohdalla pyrkiä laajentamaan sitä vakioruokien repertuaaria, ettei tulisi tylsistymistä. Mä olen vähän sellainen, että välillä iskee into kokeilla jotain uutta reseptiä, ja sitten kokeilen sitä sen kerran ja sen jälkeen se unohtuu. Muutoin pyöritän niitä samoja ruokia ja sitten kun en jaksa mitään niistä enkä myöskään jaksa etsiä reseptejä teen huonoja valintoja ja syön liikaa valmisruokia tms.)



Kyllä se siitä, opettelemalla. Mutta tottahan se on, että kasvisruoan kanssa pitää olla tarkkana, että saa riittävästi proteiinia.
(koska sitten on taas kohta nälkä ja... aargh. Ruokaisien salaattien valmistaminen itse on helposti työlästä, valmissalaatteja tulee välillä syötyä, mutta aika tylsiä nekin on ja kuulemma epäterveellisiä kun on hitosti suolaa.)



Kai mun ekologinen omatunto sitten kolkuttelee tai jotain.
Nyt salaateissani on ihanan pähkinäinen maku tuosta tummanvihreästä ihanuudesta.
Aika pitkälti soveltamalla meni. Täytteessä oli mustikoiden lisäksi 1 rkl chian-siemenrouhetta 7 rkl vedellä turvotettuna, n. pari desiä Alpro Go On -rahkaa, vaniljasokeria ja vaniljauutetta. Pohjan 


" Ei ole ihmekään, että 3-vuotiaana lopetin puuron syönnin.