Vanilla kirjoitti:Tuota... Mua vähän nolottaa kysyäkään tätä. Kuinka vanhaa broileria uskaltaa syödä? Löysin pakkasesta avaamattoman paketin broilerisuikaleita, ja tajusin, että se on ollut siellä varmaan melkein joulusta asti. Pitäisikö se heittää ihan suosiolla pois?
Emilia kirjoitti:Mun mastecard-laskussa on kummallinen veloitus.
Mistähän tätä ensteks lähtee setvimään?
Lyyra kirjoitti:Pakastamisen tarkoitus on ehkä säilyttää pidempään, mutta ei ruoka sielläkään rajattomasti säily. Ei se mikään ikitiiviö ole.
Veikkaan, että Vanillan suikaleet alkaa olla jo aika harmaana. Minä ainakin jättäisin suosiolla syömättä.
Jos rahat roiskasee tilille, ja poppoon allekirjoittama kortti viedään "lahjana", niin kuinka siinä kortin yhteydessä voi nätisti ilmoittaa, että olemme osallistuneet hääparin tukemiseen rahallisella lahjalla? Kun tuntuu pöhlöltä ojentaa vain pelkkä kortti.
Vai olisiko vain paras hakea shekki pankista...?
Fantsu kirjoitti:Ei sinne purkkiin tarvi puhaltaa, jos ei nyt ihan ehdottomasti halua: reikä pohjaan ja pari ranneliikettä ja jööti on kattilassa.
Kati kirjoitti:Kuinka monta muuta ruoka-ainetta tiedät sujahtavan kattilaan puhaltamalla? Itse en keksi het yhtään.
No mä en ole vielä tavannut yhtäkään ihmistä, jolla siinä olis karvoja, mutta niinkun jo tuolla jossain aiemmassa viestissä kirjotin, ne pienet piirit.L-S kirjoitti:Kyllä mun etusormissa on. Pari hentoa karvaa vain, vähemmän kuin muissa sormissa mutta on kuitenkin. Ehkä sussa ei ole muuta vikaa kuin oudot sormet.
Hieno kysymys kyllä, sen takia oli pakko vastata.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa