Festarit - kesän ilo ja ihme.

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Emilia » La 21 Helmi 2009 15:23

Ruisrokkiin saattaa itsekin joutua. Jotenkin ei enää Ilosaareen asti jaksaisi lähteä, mutta täytyy nyt katsoa, millaisia suunnitelmia muulla kaveriporukalla on. Ruissia ehdotettiin mulle viime yönä ja muutama ihan kiinnostava bändikin siellä olisi.
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja tiipetti » Ma 02 Maalis 2009 15:25

Mesta.netistä bongattua:

Australialaislähtöinen Nick Cave Bad Seeds -yhtyeineen nähdään ensi kesänä Seinäjoen Provinssirockissa.

Nyt on pakko hymistellä. :pilvi:
"Kuuntele Kentiä, niin, anna Jocke Bergin vikinän johdattaa sinut sopusointuun ja harmoniaan."
John Ajvide Lindqvist - Kuinka kuolleita käsitellään
Avatar
tiipetti
 
Viestit: 270
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 18:54

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja damn » Ti 03 Maalis 2009 20:59

Sade kirjoitti:Minä tykkään Ruisrockista, mutta tiedän olevani vähemmistössä tämän mielipiteeni kanssa. Sitä kävelymatkaa kaikki aina kauhistelevat, mutta minusta se ei ole mitenkään järkyttävä - mutta minä tykkäänkin kävellä. Ja mikä voisi olla ihanampaa kuin kävellä kesäyössä kun pelloilta nousee valkoista sumua ja mieli on täynnä hyvää musiikkia.

Mitä muihin järjestelyihin tulee, niin en ole huomannut että ne olisivat sen huonommat tai paremmat kuin muillakaan isoilla festareilla.


:femmat: . Minä tykkään myös Ruissista eikä se kävelymatka ole edes paha. Kavereiden kanssa on kiva kulkea ja kesäyö mieli täynnä musiikkia on todellakin ihanaa!
Olin jo ihan varma että menen tänäkin vuonna Ruisrockiin, kun se on niin perinne. Nyt alkaa kuitenkin näyttää siltä ettei ole rahaa lähteä ja perinteinen festariseurueenikin näyttää vähän siltä, että eivät olisi Turkuun lähdössä. Ruissin sijaan puhuivat jotain Ilosaareen menosta, mutta saa nyt nähdä. Itseäni ei oikein Ilosaari iske, kun sinne menee aina liikaa tuttuja, eikä bändeistäkään iske kunnolla kuin Damn Seagulls ja Egotrippi. Nuo bändit voin nähdä muuallakin ja jos minulla ei ole ruissiin varaa, niin en kyllä vähiä rahojani Ilosaareenkaan laita.
Fail, fail again, fail better.
Avatar
damn
 
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe 08 Elo 2008 14:59

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja SisterRay » Ma 23 Maalis 2009 22:06

Vähän oon nihkeillyt tän kesän festareita, mutta Helsingissä ois uusi yrittäjä Pitkä kuuma kesä. Sopivasti sunnuntaina olis Flaming Lips ja Mogwai, ja jos tonne jotain muuta vielä tulis, niin ois kiva päätös perjantain ja lauantain Morrissey keikoille :P
Avatar
SisterRay
 
Viestit: 200
Liittynyt: Su 11 Touko 2008 20:07

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja damn » Pe 27 Maalis 2009 13:13

Nyt todellakin näyttää siltä etten pääse lähtemään kunnon festareille kesällä. Rahaa ei ole, koska ei ole töitä. Aikaa kyllä olisi vaikka muille jakaa, joten jollei rahasta olisi pulaa niin kiertäisin varmaan kaikki mahdolliset festarit.
Joten yritin miettiä mitkä festarit olisivat semmoiset joissa en tarvitsisi käyttää kamalasti rahaa matkoihin ja majoitukseen. Olisi aika nostalgista käydä katsomassa Misfitsiä Kuopiorockissa. Pienempänä olin kova Misfits-fani ja vaikkei bändi kyllä samalta enää tunnukkaan, niin voisi sitä edes vähän palata muistoihin. Eipähän tarvitse huolehtia ainakaan majoituksista ja muista kun asun melkein festarialueen vieressä.
Sitten mieleeni tuli myös Tammerfest. Tämäkin lähinnä nostalgian takia: Tehosekoitin. Olisi mielettömän kivaa nähdä Tehosekoitin taas livenä ja riehua keikalla kuin ennen vanhaan. Sisko asuu Tampereella ja se lähtisi varmasti seuraksikin, joten majoitus ja seura olisi taattu.
Jos edes tuon verran olisi varaa käyttää musiikkiin ensi kesänä niin olisin tyytyväinen. Ei nuo kyllä monen päivän festariviikonloppua voita, mutta lievittävät ainakin vähän pahinta tuskaa.
Fail, fail again, fail better.
Avatar
damn
 
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe 08 Elo 2008 14:59

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja melissa » Ti 31 Maalis 2009 12:16

Ankkarock ilmoitti esiintyjänsä.
Suurin osa Vantaan Korsossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.8.2009 järjestettävän Ankkarockin esiintyjistä on selvillä. Tänä vuonna kesän viimeisen suuren rockfestivaalin ulkomaisina vieraina nähdään indierock-suosikit TV on the Radio (USA) ja The National (USA), metal-yhtyeet Testament (USA), Amon Amarth (SWE) ja Dragonforce (UK), hard rock -ryhmä Hardcore Superstar (SWE) sekä hardcorepunk-bändi Fucked Up (CAN).

Kotimaista bändeistä Korsoon saapuvat comeback-kiertueensa ainoan pääkaupunkiseudun keikan soittava Tehosekoitin, suomirockin ikoni Eppu Normaali, huippusuosittu heavy-yhtye Sonata Arctica ja kesällä vain yhden festivaalikeikan Suomessa soittava taistelumetal-yhtye Turisas. Muita kotimaisia vieraita ovat Amorphis, Apulanta, CMX, Egotrippi, Kotiteollisuus, Le Corps Mince De Francoise, Maija Vilkkumaa, Pintandwefall, PMMP, Scandinavian Music Group ja Tuomo.

TV on the Radio ja The National kiinnostaisivat. Ankkarockissa ei ole ennen tullut käytyä. Ehkä tänä kesänä pitäis tämäkin festari kokeilla, vaikka alun perin oli tarkoitus käyttää rahaa vain Provinssiin.
Avatar
melissa
 
Viestit: 61
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 11:55

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ti 31 Maalis 2009 13:16

CMX Ankassa, jumalauta!!! :täpinä:

Muutenkin kotimainen puoli näyttää varsin vahvalta. Ulkomaalaisbändeistä en tiedä mitään.

Lipunkin saa vielä alle satasella (80 e). Mahtavaa :peukku:
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » Ti 31 Maalis 2009 14:15

Ja sunnuntailla näyttää olevan PMMP, Apulanta ja Sonata. :täpinä: Ja jos lähden sen viikon perjantaina Forssaan Holjille, PMMP olis mahdollista nähdä kaksi kertaa saman viikonlopun aikana. :D Toisaalta 45 euroa yhden päivän lipusta Ankkaan on aika paljon. Saa nähdä tuleeko sinne taaskaan mentyä.
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja elegia » Ti 31 Maalis 2009 23:02

Himskatti, johan alkaa olla ylitarjontaa festareista meikäläisen lompakolle. Provinssi kiinnostaisi (Placebo, Editors), Ruisrock (Ladytron, Neurosis, Tehosekoitin, Mew, The Sounds...), Ankkarock (Tv on the Radio, The National, Tehosekoitin..) ja vieläpä Ilosaari, kun siellä on vissiin Killing Joke!! Voi apua. Mitähän vielä?!
Avatar
elegia
 
Viestit: 491
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 22:12

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Emilia » Ke 01 Huhti 2009 21:58

Jaahas. Taitaa jäädä Ankka väliin tänä vuonna. Kaveri houkuttelee Pipefestiin, jossa kuulemma on kaikki muut alle 21-vuotiaita, joten en nyt siitäkään sitten tiiä, mutta kun on Ankan kanssa samaan aikaan, niin ehkä laitan Pipen harkintaan... Ei kyllä innosta yhtään tuo Ankan esiintyjälista, kotimaiset hyviä mutta noista ulkomaan ihmeistä en o ikinä kuullutkaan. Tai ehkä jätän ne elokuun fessut väliin kokonaan ja siirrän muutamalla päivällä kesälomaa, että saan sitten loman lopussa palata rauhassa kaverin häistä...

Ei ole muutenkaan oikein festarikesä tulossa. Tai ei ole ainakaan ollut kenenkään kansa puhetta mihinkään lähdöstä. Kaveri mainitsi Ilosaaren, mutta en sit tiiä jaksaako. Ei ole lomaakaan heinäkuussa yhtään päivää.

Ja hei oikeesti! Kai toi Deividdi lähtee helvettiin huomenna?! :virne:
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja shaana » Pe 29 Touko 2009 09:58

Voi videopeli sentään, viimeinen naula tän vuoden provinssin arkkuun tuli eilen; mulla on lauantaina duunin puolesta jotakuinkin pakollinen koulutus. :friikki: Ei mulla ole KOSKAAN viikonloppuisin töitä tai vastaavia (paitsi sillon kerran kun Aukun kanssa tehtiin ilmarissa lauantaina töitä :hymyhali: )

No, onhan noita muita sitten vielä, joku vois lahjoittaa mulle muutamia satoja euroja lippuihin? :keijo:
Aurinko, sinä sanoit kun katselimme kuuta.
Avatar
shaana
Kuivaliha
 
Viestit: 1539
Liittynyt: To 24 Huhti 2008 23:19
Paikkakunta: Hangessa.

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Sippura » Pe 29 Touko 2009 14:09

Sain hankittua vihdoin ja viimein lipun Rukiiseen lauantaille :D Eipä siellä muita
ehdottomasti katsottavia ole kuin CMX ja PMMP, Kotsarit olisi, mutta niin turka-
sen myöhään eli puoliltaöin. Vähän epäilen jaksaako siellä hengata selvinpäin ja
selkä väsyneenä koko päivää :sori: Smäksäkin aloittaa jo ennen neljää, eli aika
pitkä päivä olisi tulossa.
And they can't build a satellite to tell you how loved you are
Sippura
Epäkelpo jäsen
 
Viestit: 1415
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 13:08
Paikkakunta: Täsä. Täälä.

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja damn » Su 07 Kesä 2009 23:39

Kohta se on, Provinssi :täpinä: . Tänään vasta iski kunnon täpinä päälle, kun pakkaan tässä muutenkin reissua varten, kun ensi viikko tulee oltua lähes kokonaan matkoilla. Ostin vain yhden päivän lipun ja syykin on selvä: Supergrass! Olisi siellä muinakin päivänä ollut kivoja esiintyjiä, mutta kun piti vain yksi päivä valita niin se oli sitten ehdottomasti tuo lauantai. Toivottavasti sattuu kelvolliset säät, vaikka tuskimpa sadekaan voi latistaa hyvää mieltäni :superhymy:.
Fail, fail again, fail better.
Avatar
damn
 
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe 08 Elo 2008 14:59

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja friikkis » Ma 08 Kesä 2009 18:50

Nummirockiin ostin liput. Ei siellä itse asiassa mitään supermielenkiintoista tunnu olevan, mutta hyvät bileet ainakin. :D Voisi nyt ainakin Arch Enemyn ja Nappikset käydä katsomassa, muuten taidan panostaa hauskanpitoon.

Ruisrockiin olisi tarkoitus mennä ainakin lauantaiksi. Mew, The Sounds, Teharit, Pintandwefall, PMMP ja Regina nyt ainakin kiinnostaisi. Niin ja In Flames, tietysti. :D Harmi kun Calexico ja Risto on sunnuntaina, olisi ollut mahtavaa nähdä nekin. Työt on vaan vähän sellaiset, että ei viitsi sunnuntaille mitään ihmeellistä järjestää.

Ilosaari ja Killing Joke kiinnostaisi hyvin paljon, mutta seuraa en ole vielä saanut järkättyä. Saa nähdä, kuinka käy. :p
Avatar
friikkis
 
Viestit: 178
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 14:45

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Emilia » Ti 09 Kesä 2009 12:30

Mun festarointi näyttää jäävän tänä kesänä kokonaan väliin. Äiteeltä olis saanut vapaalipun Myötätuulirokkiin (tosi festari :jaaha: ) ja olishan siellä Apulantaa voinut käydä kahtomassa, mutta sekin jää väliin kun on niin monta muuta juttua samalle päivälle.

Ens kesänä sitten mahdollisesti. Pitäis varmaan joskus tsekata Provinssi ja Ruisrock. Ja kaveri lähtee joka vuosi Roskildeen, mahdollisesti jo ensi vuonna uskaltaisin mukaan sinne..
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ti 16 Kesä 2009 19:06

Nyt on Ankkarock-lippu kourassa. :D Ihmeellistä, että paikalla on Eput ja CMX. Kotimaiselta kannalta ehkä kovin Ankka tulossa!
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja rainsong » Ma 22 Kesä 2009 11:36

Mä suuntaan ukkoni kanssa Riihimäki Rockiin :jami:
En oo ikinä ollut missään festareilla kroonisen rahan puutteen takia, joten lienee syytäkin aloittaa pienestä :P
Noh, on siellä Apulanta ja Klamydia. Sitten on keskisuuria ja ihan aloittelevia bändejä, mutta muutama niistäkin ihan mielenkiiintoinen. Esim. Bloodpit.
19 esiintyjää kahden päivän aikana ja hintaa 40e. Monellako festarilla saa sillä hintaa edes sitä yhtä päivää? :D No joo. Onhan toi toki suomalaisbändien voimalla toteutettu, mutta järjestetään vasta toista vuotta. Ehkä tulevaisuudessa saavat sitten isompia nimiä.
Tuntuu vaan olevan miehen kanssa pikku näkemysero tästä festarielämästä :jaaha: Mun tarkotus on katsoa bändien esityksiä ja nauttia siinä sivussa alkoholia. Miehekkeen ajatuksena on nauttia alkoholia, tavata kavereita, ja ehkä siinä välissä vilkuilla jotain bändiä sieltä anniskelualueelta. :virne:
Avatar
rainsong
 
Viestit: 35
Liittynyt: Ma 12 Touko 2008 17:16
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Lyyra » Ma 22 Kesä 2009 14:36

Mikä vääryys. :huoh:

Oon nyt sitten huomannu, että ois kakski isohkoa festaria joihin haluaisin melkeinpä ehdottomasti. Toinen on sopivasti just ens viikonloppuna kun muutto on pahimmillaan, ja toinen on Savonlinnan oopperajuhlia edeltävänä vkonloppuna.

Pitkässä kuumassa kesässä oli mm. Mogwai, Melvins ja Henkka Rollinsin spoken word, jotka kaikki todistaisin enemmän kuin mielelläni. Konemetsässä oli Legowelt, Alden Tyrell ja Huoratron, jotka nekin ois sikkekovia.

Ei oo rahhoo eikä oo aikaa. :ei:

Ruisrockista ja Ilosaaresta ei kannata ees mainita. DEP ja FNM. :ei:

No kaikkea ei voi saaha. :huoh:
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Emeritus » Ma 22 Kesä 2009 22:00

Tämä kesänä näyttää (hevi)festareiden osalta minulle vähän nuivalta. Tuskassa vain muutama kiinnostava bändi, ja vielä ripoteltuna eri päiville niin että täyden kolmen päivän piletin hinta/laatusuhde kärsisi melkoisesti. Eli se jää mitä todennäköisimmin katsastamatta. Ellei nyt joku tarjoa siiis. :virnu:
Aina ei voi voittaa. Viime vuonna olikin siellä lähes rikollisen kova kattaus.
Olishan siinä Tuskaa pohjustamassa Faith No More, mutta se taitaa olla jo tässä vaiheessa useampaankin kertaan loppuunmyyty.

Höh, Provinssissa olisi ollut kanssa muutama kiinnostava: Volbeat (tosin nähty jo kahdesti aiemmin, muttei lisätodistaminen pahaakaan tekisi, hyvät meiningit bändillä), Manowar (vaikken niin ole perehtynytkään, olisi mukava joskus nähdä keikalla), ja tottakai Nick Cave. Mutta taas, bändit ripoteltu eri päiville, enkä kolmesta bändistä lähtisi hevillä (no pun intended) maksamaan 95 euroa, ja sitten yksin neppailemaan & leireilemään kolmea päivää siinä kuuluisasssa nk. 'festaritunnelmassa'. :p

Mutta. Tänään kun selailin Tuhman festarinumeroa, niin Jalometallissahan elokuun puolessavälissä näyttäisi olevan oikein hyvää settiä luvassa. Kaksipäiväisenä on kestoltaan aina napakka, ja esiintyjissä monia kiinnostavia nimiä: Voivod, Death Angel, Atheist, Electric Wizard, Spiritus Mortis & Deathchain. :viileä:
Tuonne voisi jopa lähteäkin. 60 euroa kahden päivän lipusta ja noin monesta kiinnostavasta aktista ei ole pahakaan hinta. Ei näytä ollenkaan pöllömmältä karkelolta. Pitää alkaa kysellä jos kavereitakin olis lähdössä. :raps:
Onko ketään Fordelaisia menossa?
"Kun on kerran nuoruudenlähteestä maistanut, ei enää tyydy vesijohtoveteen, johon on sekoitettu juustonjuoksutinta ja laksatiivia."
-Markus Kajo
Avatar
Emeritus
 
Viestit: 1164
Liittynyt: To 08 Touko 2008 15:08

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Marilla » To 25 Kesä 2009 21:59

Mua kutsuu Ruisrockin lauantai. Lipunkin sain ostettua vihdoin tänään :virne:
Eniten odotan Mewin keikkaa, mutta muutenkin (melkein) koko lauantai on kuin tehty mulle :täpinä:
"Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord"
Marilla
 
Viestit: 72
Liittynyt: Ke 03 Joulu 2008 00:25
Paikkakunta: Pohjoinen

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Sippura » Pe 26 Kesä 2009 07:47

Kävi vähän köpösesti tuon Rukiin lauantain kanssa :virne: Tarkoitus oli katsoa
CMX ja PMMP ja suunnata sen jälkeen kotiin, mutta nyt PMMP:n peruttua
keikkansa, yhdelle kiinnostavalle keikalle tulee aika hyvin hintaa :p

Täytyy ehkä käydä vielä tarkemmin esiintyjälistaa ja aikatauluja läpi ja katsoa
josko sieltä nyt löytyisi jotain muutakin katsomisen arvoista. Eiköhän :D
And they can't build a satellite to tell you how loved you are
Sippura
Epäkelpo jäsen
 
Viestit: 1415
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 13:08
Paikkakunta: Täsä. Täälä.

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Jorssi » Pe 26 Kesä 2009 09:36

Sippura kirjoitti:Täytyy ehkä käydä vielä tarkemmin esiintyjälistaa ja aikatauluja läpi ja katsoa
josko sieltä nyt löytyisi jotain muutakin katsomisen arvoista. Eiköhän :D
No onhan siellä Mew, In Flames, Disco Ensemble, Kotiteollisuus ja Stella ainaski.
"Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies." - Red (The Shawshank Redemption)
Avatar
Jorssi
 
Viestit: 3287
Liittynyt: Ti 29 Huhti 2008 11:29

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja shaana » Pe 26 Kesä 2009 11:00

Tää menee Ruisrockiin koko viikonlopuksi! :inkkari:
Ilska on vieläkin auki kön ei herunut perjantaita vapaaksi, mutta kahtoo ny.
Turkunen nyt ainaski! :hymyhali:
Aurinko, sinä sanoit kun katselimme kuuta.
Avatar
shaana
Kuivaliha
 
Viestit: 1539
Liittynyt: To 24 Huhti 2008 23:19
Paikkakunta: Hangessa.

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja urakka » Pe 26 Kesä 2009 23:43

Meikäläsen festarikesä alkaa huomenna aika erikoisin tunnelmin: Oulussa järjestetään Paskakaupunni ry:n voimin Hässäkkäpäivät, joille ajattelin huomenna osallistua jos sinne mahtuu ja jos saan kaverin pakotettua paikalle. Tälläkin hetkellä siellä soittaa Radiopuhelimet (ja mie istun kotona :friikkipeukku: ), mutta on siellä huomennakin punkkia tarjolla.

Mutta myöhemmin sitte Qstockiin, eli kaukaisemmat festaroinnit jää väliin.

Osasin tehä linkin tuolleen oikein! :jami:
Miten hyvä on unohtaa: vain silloin voi rakastaa.
Avatar
urakka
 
Viestit: 370
Liittynyt: Ke 15 Loka 2008 19:18

Re: Festarit - kesän ilo ja ihme.

ViestiKirjoittaja Sippura » La 27 Kesä 2009 18:49

Jorssi kirjoitti:
Sippura kirjoitti:Täytyy ehkä käydä vielä tarkemmin esiintyjälistaa ja aikatauluja läpi ja katsoa
josko sieltä nyt löytyisi jotain muutakin katsomisen arvoista. Eiköhän :D
No onhan siellä Mew, In Flames, Disco Ensemble, Kotiteollisuus ja Stella ainaski.


Mä olen niin ronkeli ettei mulle kelpaa noista kuin Kotsarit :virne: Ja nekin
esiintyy harmillisen myöhään suhteessa CMX:ään, reilu kuuden tunnin
selväpäinen odottelu ei oikein jaksaisi napostella... Mutta kiitti ehdo-
tuksista kuitennii :D
And they can't build a satellite to tell you how loved you are
Sippura
Epäkelpo jäsen
 
Viestit: 1415
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 13:08
Paikkakunta: Täsä. Täälä.

EdellinenSeuraava

Paluu Musiikki



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

cron