Musiikin ilmoitusluonteinen

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Sade » Su 28 Kesä 2009 19:11

Olipa kyllä mahtava keikka Kaapelitehtaalla. Hetken aikaa kesti päästä tunnelmaan, koska olin aika kaukana lavasta. Ei siinä sinänsä mitään muuta kuin että yleisö ympärillä oli aika sisäänpäinkääntynyttä. Jokaisella on toki oma tapansa nauttia keikasta, mutta voisi ne kädet kai irrottaa siitä rokkipoliisipuuskasta edes taputtaakseen biisien välillä...Musiikki vei kuitenkin pian mukanaan, ja tanssahtelin ja lauleskelin onnellisena. Kukaan ei edes pyytänyt minua ottamaan rauhallisemmin, kuten joillekin tytöille oli ratikkapysäkillä kuulemani keskustelun mukaan tehty. Tytöt totesivatkin, että "Kai Morrisseyta sitten kuuluisi katsoa paikallaan seisten ja liikkumatta".

Fantsun tavoin minä tykkäsin kovasti bändin raskaahkosta ja runttaavasta soinnista. Toimi mallikkaasti. Morrisseyn laulu kuulosti myös oikein hyvältä. Kaukaisesta paikastani huolimatta onnistuin ihan hyvin saamaan näköyhteyttäkin lavalle, ja on se Mozzer vaan Herra Karisma, siitä ei pääse mihinkään.

Biiseistä huippuhetkiä minulle olivat Ask, I'm Throwing My Arms Around Paris, Let Me Kiss You, Life Is a Pigsty ja Irish Blood, English Heart. Varsinkin Life Is a Pigstyn aikana sitä tunsi leijailevansa jossain aivan eri sfääreissä kuin tämä normaali olemisentaso.

:sydän:
Avatar
Sade
 
Viestit: 194
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 12:51

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Fantsu » Su 28 Kesä 2009 19:42

Sade kirjoitti:Tytöt totesivatkin, että "Kai Morrisseyta sitten kuuluisi katsoa paikallaan seisten ja liikkumatta".

Mun eessäkin oli semmonen herkkä nuori mies, joka vasta IBEH:n alkaessa heräsi pomppimaan mun varpaille. Siinä menikin puolet biisistä maahan katsoessa, kun yritin pitää pojan turvallisella etäisyydellä. Sinänsä hyvä, ettei aloittanut aiemmin!
Avatar
Fantsu
 
Viestit: 1052
Liittynyt: Ma 12 Touko 2008 10:37
Paikkakunta: Churchmoor

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Galileo » Ma 29 Kesä 2009 10:01

SisterRay kirjoitti:...ja Kaapelin You Just Haven't Earned... oli ehkä se kirkkain kohokohta.
...ja The Best Friend On The Payroll hämmensi yleisöä ainakin itseni lähellä huvittavasti.

Nämä olivat ilmeisesti juuri ne kaksi kappaletta, joiden tilalla Tampereessa tuli Something is squeezing my skull ja Girfriend in a coma? Itselleni ne olivat paljon mieluisammat, joten keikkapaikka oli oikein valittu. Pidin keikasta muutenkin, vaikka koripallokentällä oltiinkin. Futis- ja jääkiekkoareenoilla tai yleisurheilustadioneillahan sitä musiikkia muutenkin soitellaan. Kappalevalikoima oli mukavan laaja verrattuna taannoiseen Ruisrokin listaan, jossa vedettiin Ringleader of tormentors läpi ja ainoana bonarina Hairdresser on fire.

Kuva
Rock out, rock out, with your cock out.
Impress your lady friends,
Rock out, rock out, rock out,
'Til your life is at an end.
Avatar
Galileo
 
Viestit: 1326
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 10:52

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Fantsu » Ma 29 Kesä 2009 11:52

Galileo kirjoitti:Nämä olivat ilmeisesti juuri ne kaksi kappaletta, joiden tilalla Tampereessa tuli Something is squeezing my skull ja Girfriend in a coma?

Mun mielestä Coma oli toudella tylsä välipala... Pidän toki kappaleesta, mutta settiin se ei tuntunut sopivan. Välillä tuntui, että Morrissey oli mun kanssa samaa mieltä... ;)
Avatar
Fantsu
 
Viestit: 1052
Liittynyt: Ma 12 Touko 2008 10:37
Paikkakunta: Churchmoor

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja SisterRay » Ma 29 Kesä 2009 12:02

Galileo kirjoitti:Nämä olivat ilmeisesti juuri ne kaksi kappaletta, joiden tilalla Tampereessa tuli Something is squeezing my skull ja Girfriend in a coma?


Jeps, muuten settilista ja muistaakseni järjestyskin oli sama.

Eilen Pitkässä kuumassa kesässä soitti mukavan pirteä Mogwai, jonka keikka hakkasi taannoisen Ilosaaren keikan 100-0.

Ja aivan mahtavan upean loistava Flaming Lips. Taivas täynnä konfetteja ja jätti-ilmapalloja, tusina teletappeja lavalla, yhteislaulatusta, Wayne Coyne kuplassa seikkailemassa yleisön yllä, a big fuckin' butterfly, lauleskelua karhun olkapäiltä. Uskomattoman iloinen ja onnellinen päätös aurinkoiselle päivälle ja kovalle keikkaviikonlopulle, keikan jälkeen hymyilytti vaan, ja hymyilyttää vieläkin. She uuuusees taaangeriiinees! Ja lopun You Made Me Realize?? sai tipan silmään. Ja Yoshimi! Eikä biisit olleet ees parasta keikalla, vaan se avoin ja hykerryttävän psykedeelinen meininki. Täydellinen lopetus muutenkin upealle keikkaviikonlopulle; The Pope of Mope kahdesti, sit vakava Mogwai, ja sitten kaikki yhdessä karkkimaahan.. :sydän:

Kuva
Avatar
SisterRay
 
Viestit: 200
Liittynyt: Su 11 Touko 2008 20:07

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Lyyra » To 02 Heinä 2009 11:54

Kolme vuotta sitten nostalgia-/paluukiertueen tehnyt Seattlen grungeihme Alice in Chains on nyt siis julkaissut uutta materiaalia uuden vokalistinsa William DuVallin kanssa. Rallin voi tarkistaa tuubista. Itse en ole vielä uskaltanut.
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » La 18 Heinä 2009 00:20

Brüno-elokuvan myötä löysin Rammsteinin uudelleen :) Ensin tuli mieleen "Mann gegen Mann" :gay: ja sitten aloin soitella muitakin biisejä.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ma 20 Heinä 2009 00:08

"Rockin seitsemän elämää" -sarjassa James Hetfield kertoi Mustan albumin teosta ja erityisesti "Enter Sandmanin" tekstistä. Vasta nyt oikeastaan tajusin, mistä biisissä on kyse :hullu: Se oli tekstitetty suomeksi, mikä oli mukavaa ja tosiaan sehän on aika pirun hienosti tehty teksti ja biisi.

Aina oppii uutta. :D
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » To 23 Heinä 2009 23:31

Mulla on tänään ollut Suomipopin klassikot -päivä. Hectoria, Kirkaa, (Juicea)... Kaikki lähti siitä, kun yhtäkkiä iski hinku laittaa koneelle äidin ja isän levyhyllystä Mestarit areenalla -levy. Nyt on hirmuinen hinku saada jotain uutta - vanhaa - musiikia koneelle. Taitaa olla pakko suunnata huomenna ennen töihin menoa kirjastoon hakemaan muutama levyllinen Hectorin ja Kirkan musiikkia. :hymyhali:
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Tr*ina » Ma 27 Heinä 2009 21:58

Joka vuosi Suomeen palatessani ihmettelen yhtä asiaa. Musiikkityhjiössä eläneenä radiosta soiva suomalainen rock/pop kuulostaa todella huonolta. En tarkoita sitä, etteikö Suomessa tehtäisi hyvää musikkia, vaan sitä, että suomalaisesta musiikkikulttuurista on tullut teollisuustuotantoa. Levy-yhtiöt julkaisevat melkein mitä tahansa, koska suomalaisuus musiikissa on päivän trendi. Radiokanavien tarkoitus ei ole enää viihdyttää kuulijaa vaan markkinoida teollisuuden tuotteita. Tuloksena radiossa pauhaa päivät pitkät yhdentekevä, uusi suomalainen rock ja pop.

Vain muutama kappale on erottunut edukseen tämän kevään ja kesän aikana:

7. Pete Parkkonen: Se eka sinkku, mikä mahtoi ollakaan nimeltään.
6. Anna Puu: Elokuu (?). Laulajalla erikoinen saundi, biisissä kivoja koukkuja niin sanoituksessa kuin äänimaailmassakin.
5. Redrama: Music. Melodisesti harvinaisen moninainen tanssipläjäys.
4. PMMP: Lautturi. Hienosti kulkeva melodia.
3. Happoradio: Che Guevara. Kerrankin melodisesti tarttuvaa rockia! Hauskasti sanoilla leikittelevä biisi, osuvia kielikuvia.
2. Antti Tuisku: Juuret. Puuaihe alkaa olla jo kaluttu luu ja tekstikin vetoaa melko banaaliin ystävyyden nostalgiaan. Mutta tätä on niin ihana laula! Kertosäkeen melodia on ihanan polveileva.

ja sitten se vuoden ykkönen:

1. Happoradio: Puhu äänellä, jonka kuulen.

Jo laulun nimi on lumoava. Ja kun sen kuulee ensimmäisen kerran johdattelevan melodian jälkeen, kyynel ei ole kaukana. Rakastan laulun sanoja, niissä on todellista taituruutta. Kauniita kuvia ja oivaltavia koukkuja nerokkaasti rytmitettynä. Esimerkki: A-osa päättyy lauseeseen "Miksi sä itket, kun joku radiossa rakkaudesta laulaa". Pitkä alku on lyyrisesti vihjaileva ja tämä päätöslause on kuin piste i:iin päälle, arvoituksen avain. Teema, jossa yksinkertainen mies yrittää ymmärtää itsensä vastakohdaksi näkemäänsä ihatuksen kohdetta, on kauniisti kuvailtu.

Happoradio on uusi suosikkibändini!
Juha Mieto: "Onnellisuus syntyy vuodenaikojen tarkkailusta."
Tr*ina
 
Viestit: 541
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 01:41

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja dena » Pe 31 Heinä 2009 13:47

Sinällään hupaisaa, että kun puhut kotimaisesta musiikista "huonona" niin uusi suosikkibändisi on Happoradio joka nyt on niin geneeristä suomirockia kun olla ja voi. Mutta kaikki tykkää mistä tykkää :D

Ite jotenkin arvelisin tuon johtuvan siitä, että kun tämä on niin pieni maa ni kaikki vetää niin "varman päälle." Mitään monimutkasempaa musaa on vaikea lähteä tekemään koska radiot ei sitä soita ja keikkapaikkoja on niin vähän. Jossain jenkkilässä on niin tietty eri meininki kun on niin tuhottomasti porukkaa niin jos vähänkään nimeä saa itselleen ni ambientillakin voi jo itsensä elättää.

Ja toki onhan Suomessakin hyviä pienien genrejen bändejä. Esim. Alamaailman Vasarat, Callisto, Mune, Magyar Posse ja Hannu.
Piece my häpiness Squirrels.
Avatar
dena
 
Viestit: 198
Liittynyt: Su 19 Huhti 2009 12:52

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Tr*ina » Ti 04 Elo 2009 22:07

dena kirjoitti:Sinällään hupaisaa, että kun puhut kotimaisesta musiikista "huonona" niin uusi suosikkibändisi on Happoradio joka nyt on niin geneeristä suomirockia kun olla ja voi. Mutta kaikki tykkää mistä tykkää :D


Mun musiikkilajini on poppis. Kun tarkoitin huonoa, tarkoitin kai huonoa tämän tyylilajin sisällä. Mistään erikoisemmista musiikkilajeista en sitten ymmärräkään. Minusta Happoradio soittaa harvinaisen melodista ja ennen kaikkea hyvin kirjoitettua poppia.

Niin ja Elokuu-biisi listallani. Se onkin itse asiassa Kuivilla susta ja laulaja Kristiina Brask. Jos jonkun idolin kuvittelin katoavan kartalta, niin Kristiina Braskin. Mutta tämä biisi on täysi pommi!
Juha Mieto: "Onnellisuus syntyy vuodenaikojen tarkkailusta."
Tr*ina
 
Viestit: 541
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 01:41

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja dena » Ti 04 Elo 2009 23:25

Onhan se sitä varmasti kyllä. Se kun kuullostaa mun korviin vaan niin samalta kun monet muutkin "radiobändit." Siks vähän takerruin siihen. Mut ei millään pahalla :D Niinku sanoin ni kaikki tykkää mistä tykkää!
Piece my häpiness Squirrels.
Avatar
dena
 
Viestit: 198
Liittynyt: Su 19 Huhti 2009 12:52

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja tiipetti » Ke 12 Elo 2009 12:40

Tämä uutinen ilahduttanee myös muutamia fordelaisia:

Provinssirockissa esiintynyt brittiläinen Placebo palaa Suomeen loppusyksystä. Uuden
Battle For The Sun -levynsä myötä maailmaa kiertävä yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa
sunnuntaina 15. marraskuuta. Placeboa lämmittelee australialaislähtöinen indie-rockbändi
Expatriate. Konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä maanantaina
17. elokuuta. Lipun hinta konserttiin on 49 euroa.


Lähde.

Itse en Placebosta innostu, mutta Kentin puuhasteluja olen silloin tällöin seuraillut. Bändi on
käynyt Berliinissä asti naruttamassa uutta materiaalia, ja Jocken mukaan joskus ilmestyvä
Kent-levy on taas jotain ihan uutta:

"Skivan heter Wheels on Fire. Det blir trygg raggarrock om bilar, bärs och brudar."


Äh, vanhalta Kentiltä tuo kuulostaa. :p
"Kuuntele Kentiä, niin, anna Jocke Bergin vikinän johdattaa sinut sopusointuun ja harmoniaan."
John Ajvide Lindqvist - Kuinka kuolleita käsitellään
Avatar
tiipetti
 
Viestit: 270
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 18:54

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Purple » To 13 Elo 2009 23:08

:pomppuhymy: Ilahduttaa, ilahduttaa, ilahduttaa. :pomppuhymy:

Provinssin keikka oli niiiin hieno ( :sydän: ) että hyvä kun vieläkään jalat ottaa maahan. Meni heittäen parhaitten keikkojen listan kärkikahinoihin. Ja on tätä ilmoitusta odotettukin, että eihän ne nyt voi jättää Helsinkiä väliin kun lähistöllä pyörivät.

Eivät jätä! Tulevat tänne! Lippu on jo ostettu! :pilvi:


Kent-uutinenkaan ei kuulosta pahalta. :D
Avatar
Purple
 
Viestit: 564
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 14:26

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Walker » Ti 25 Elo 2009 19:32

Gene Simmonsilla isommat juhlat tänään, 60v plakkarissa.

Kuva
"Without music, life would be a mistake" - Nietzsche
Walker
 
Viestit: 2259
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 10:42

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Kibaya » La 05 Syys 2009 01:45

Mää tiijän kenestä tulee Suomen Nuorenpolven Seksikkäin Mies (SNpSM). Se on toi Jimi Constantine (Tsimi Konstantiin) eli entinen Jimi Pääkallo. Voi olla, että se vaihtaa vielä pari kertaa nimeä ja ottaa sitten Jim-Frederik-nimen käyttöönsä. Ainakin mä suosittelen.

Pääsin nauttimaan ( :rotflmao: ) Tsimin ja sen uuden bändin keikasta Kissojen Yössä. Ulkomuotohan Jimillä on kärsinyt. Päässä näytti olevan vähän vaaleahko rotta otsalla ja rastat nirhitty pois. On aika noloa, kun päätä heiluttaessa ei liiku kuin pari karvanhaiventa, vaikka kuinka heiluttaa :virne:.
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Dnd » La 05 Syys 2009 03:30

"Kuu kaakon yllä" täyspitkää odotellessa Youtuubista löytyy nyt Viikatteen "Viina, terva ja hauta".
http://www.youtube.com/watch?v=45FsJF9xUsI
Onko olemassakaan kokonaista totuutta?
Avatar
Dnd
Outo marsilainen kivi
 
Viestit: 1733
Liittynyt: To 01 Touko 2008 04:37
Paikkakunta: Kaukana poissa

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Fantsu » La 05 Syys 2009 09:09

Sie taidat olla viimeinen odottelija, kun muilla se jo on ;)
Avatar
Fantsu
 
Viestit: 1052
Liittynyt: Ma 12 Touko 2008 10:37
Paikkakunta: Churchmoor

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Dnd » La 05 Syys 2009 15:52

Fantsu kirjoitti:Sie taidat olla viimeinen odottelija, kun muilla se jo on ;)


Ai, se on jo ilmestynyt.
Yritänkin ensviikolla sen jostain löytää. (Reissuhommissa jossain peräkylillä se ei ihan ensimmäisenä vastaan tule.)

Muoks: Mie lukasin kotisivulta, että ilmestyisi 16.9, mutta siinähän olikin kyseessä LP.
Onko olemassakaan kokonaista totuutta?
Avatar
Dnd
Outo marsilainen kivi
 
Viestit: 1733
Liittynyt: To 01 Touko 2008 04:37
Paikkakunta: Kaukana poissa

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Sippura » La 05 Syys 2009 18:09

Uutta Robbie Williamsia :tipahdus:

Eilen englantilaisessa radio-ohjelmassa soitettiin tulevan Reality killed the video star -levyn
eka sinkku Bodies, joka pienen alkulämmittelyn jälkeen on tarttunut allekirjoittaneeseen kuin
takiainen.

9.11. julkaistavaa levyä odotellessa, odotukset on Rudeboxin ja sitä seuranneen hiljaiselon
jälkeen korkealla :täpinä:
And they can't build a satellite to tell you how loved you are
Sippura
Epäkelpo jäsen
 
Viestit: 1415
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 13:08
Paikkakunta: Täsä. Täälä.

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Nugat » La 05 Syys 2009 20:44

Dnd kirjoitti:"Kuu kaakon yllä" täyspitkää odotellessa Youtuubista löytyy nyt Viikatteen "Viina, terva ja hauta".
http://www.youtube.com/watch?v=45FsJF9xUsI


Heh. Että on Tankki täyttä katsottu. :virne:
OwthebluddyellshudIknow?
Avatar
Nugat
Liisa ihmemaassa
 
Viestit: 1712
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 16:32

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja LazyBastard » To 10 Syys 2009 08:24

Galileo kirjoitti:Uuden albumin pitäisi olla 70-luvun lätysköiden henkinen, eli pitäisi sopia keikkasettiin. Jotkut ovat spekuloineet, että saadaan Tommy ja Ericiä enemmän pinnalle näin, jotta myöhemmin kun Gene ja Paul menee vanhainkotiin, tulee tilalle "vain" pari uutta jamppaa ja brändi jatkaa kun onhan siellä vanhaa kaartiakin (Tommy ja Eric).

Tiedä häntä, mutta kiinnostuneena odotan.


Ihan kohtuullinen kappale tuo levyn alotuspiisi.
Et in Arcadia ego.
Avatar
LazyBastard
 
Viestit: 737
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 12:49

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja Suvi » Su 13 Syys 2009 11:14

Tekisi mieli hankkia itselleni boksi Beatlesin remasteroituja levyjä. Muuten pistäisin heti tilaukseen, mutta kun juuri on tullut hankittua melkein kaikki ne vanhat cd-versiot.

Kaupassa niitä kyllä jo ihailin. :hullu: Houkutus on suuri.
Tilttiin meni myös ihminen.
Avatar
Suvi
Keijodemoni
 
Viestit: 6539
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 02:25
Paikkakunta: savuinen, sumuinen kaupunki

Re: Musiikin ilmoitusluonteinen

ViestiKirjoittaja SisterRay » Su 13 Syys 2009 11:33

Suvi kirjoitti:Tekisi mieli hankkia itselleni boksi Beatlesin remasteroituja levyjä. Muuten pistäisin heti tilaukseen, mutta kun juuri on tullut hankittua melkein kaikki ne vanhat cd-versiot.

Kaupassa niitä kyllä jo ihailin. :hullu: Houkutus on suuri.


Aika lailla samat on ajatukset, boksi on menossa hankintaan. Aika paljon kehuja saaneet, etenkin juuri noihin vanhoihin cd-versioihin verrattuna. Ensiksi vaan pitäisi päättää, ostaako ne mono- vai stereomiksaukset. Tosin, faija saattaa tässä tapauksessa pelastaa pähkäilyltä, kun haluaa myös oman boksin. Vois ostaa molemmat ja pitää sen kummasta tykkää enemmän :)
Avatar
SisterRay
 
Viestit: 200
Liittynyt: Su 11 Touko 2008 20:07

EdellinenSeuraava

Paluu Musiikki



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron