Matkustaminen

Yleinen jutustelu tänne. Korvaa myös entisen kysyttävää -osion.

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Lyyra » To 10 Maalis 2011 18:49

[puujalkavitsi]Toivottavasti kiirastorstaista ei tule kiirustorstai.[/puujalkavitsi] :virnu:
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja skray » To 10 Maalis 2011 19:10

Lauantaina laivalle. Heja Sverige! :jami:
Meen miehekkeen, miehekkeen siskon ja sen miehekkeen, ja sit jonku niiden ja mun miehekkeen tuttavapariskunnan kanssa, jotka mä oon tavannu ehkä kahdesti. Viimeks varmaan 4v sitte.

Laivalle. :jami:
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja skray » Ti 15 Maalis 2011 22:09

Laivalla oli kivaa, voisin lähtee vaikka heti uudestaan. :)
Rahaakin meni ehkä enemmän kuin oli tarkoitus, mutta en silti kadu ostoksiani. Hankin ihanan Dalahäst-kulhon ja avaimenperän. Ihana Dalahäst. :sydän:
Tax Free vei rahani mennessään. Ostin miehekkeen kanssa viinaksia, mm. lime finlandiaa ja mesimarjalikööriä ja karkkia: bassett's viinikumeja, pingviini karkkeja hedelmäversioina, tobleronea ja cara mints -toffeita. :sydän:
Lisäksi miehekkeeni osti mulle vähän etuajassa synttärilahjaksi hajuveden. Escada Taj Sunset -tuoksun, joka on todella makea, mutta ihanan kesäinen. Kivaa saada lahjaksi tuoksu, kun sitä käyttäessä tietää, että oma mieskin pitää siitä. :hullu:

Laivaloma. :sydän:
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja damn » Pe 25 Maalis 2011 09:03

Ahaa! Minulla on käynyt tuuri, kun kaikkea ilmaista minulle tarjotaan. Nyt pääsen ilmaseksi Viroon ensi viikolla, valmiiksi maksettu risteily, hotellimajoitukset Viron puolella jne. Ei kait sitä auta muu kuin lähteä, kun ei just silloin satu kouluakaan olevan. Olen vähän huono lähtemään näin lyhyellä varoitusajalla, mutta pitää varmaan oppia elämään hetkessä ja mennä silloin kun tilaisuus tulee...
Fail, fail again, fail better.
Avatar
damn
 
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe 08 Elo 2008 14:59

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja skray » Pe 25 Maalis 2011 11:52

Olen huomannut joskus, että mitä vähemmän jotain suunnittelee, sen hauskempaa reissussa on. :)
Jos suunnittelee liikaa ja liian kauan, on odotuksetkin sitten muodostuneet joskus niin koviksi, että pettymyshän siellä sitten vain tulee vastaan.
Loma lyhyellä varoitusajalla voi siis olla paljon rentouttavampi ja kivempi kuin luuletkaan!
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja damn » Pe 25 Maalis 2011 19:39

Ei sitten ikinä kannata iloita liikaa, kun varmasti tulee pettymään. Olin nimittäin jo tosi innostunut siitä risteilystä, kun se sitten peruuntuikin. Olisin siis päässyt sinne yhden tyypin tilalla, jonka osuus matkasta oli jo maksettu, mutta jolle oli tullut esteitä. No just kun sain sovittua että lähden, niin se alkuperäinen lähtijä saikin ne sen esteet selvitettyä ja pääsee lähtemään. Siis ihan ymmärrettävää ja oikeutettua, kun se on siitä maksanut, mutta harmittaa ihan vähän silti. Oli kuitenkin puhetta tuonne lähtevän kaverini kanssa, että lähdetään sitten toisella kertaa vähän eri porukalla. Se voikin olla parempi niin.
Fail, fail again, fail better.
Avatar
damn
 
Viestit: 1506
Liittynyt: Pe 08 Elo 2008 14:59

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja seiklus » Ma 04 Huhti 2011 19:30

Ens viikonloppuna Rotterdamiin liftaillen viikonloppuvisiitille! :D

Toukokuussa onki sitten rannikolla Oostendessa iso kansainvälinen
leijatapahtuma mitä kans tulee viikonlopuks mentyä seurailemaan.
Avatar
seiklus
 
Viestit: 53
Liittynyt: Ke 08 Heinä 2009 23:12
Paikkakunta: Belgium

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » To 21 Huhti 2011 15:23

Tää lähtee nyt :D
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja elegia » To 21 Huhti 2011 16:39

Tää lähtee huomenna siihen Pascalin hylkäämään kohteeseen. :viileä:
Avatar
elegia
 
Viestit: 491
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 22:12

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja elegia » Ma 25 Huhti 2011 21:29

Tallinnassa oli kivaa! :D
Mä en ollut aiemmin siellä käynyt, kerran risteillessä se laiva makasi yön kyllä satamassa, mutta ulos ei päässyt. Nyt ei menty isolla laivalla, vaan pienellä purkilla nopeasti. Kyllä sinnekin suomalaisia ördääjiä mahtui. Samat naamat mennessä ja tullessa, tuntuivat olevan kestohumalassa. No onneksi ei tarvinut kaupungissa katsella. :D
Aika paljon tuli vaan tallusteltua ja kierreltyä vanhassakaupungissa. Ihasteltua ja otettua kuvia. Syötyä ulkona hyvin ja istuttua terasseilla. :viileä:
Illalla käytyä ihmettelemässä yöelämää. Depeche Mode-baari oli luonnollisesti oma suosikkini. Pelkkää Depeche Modea musiikkina videoilta ja sisustus levyn kansista. Siihen verrattuna paikallinen pubi, jossa joku paikallinen lauloi karaokena "olen kolmekymppistä" oli aika karu, mutta omalla tavallaan viehättävä kuitenkin. :D

Ja tulihan sitä vähän köpöteltyä kaupungin ulkopuolellakin. Sielläkin mielenkiintoista rakennusarkkitehtuuria, vähän erilaista vaan... Vanhoja kuluneita puutaloja ja vaijereiden varassa roikkuvia katuvaloja. Jotenkin nekin kyllä kiinnostaa kovasti. Sellainen ankeus ja karuus. Olisin halunnut käydä Patarein vankilassa, mutta sinne ei vielä päässyt. Kuikuilin sitten vain ulkopuolella ja otin kuvia kalteideiden takaa. Mua kiinnostaa vankilat ja muut tollaiset laitokset ihan kamalasti. Niissä on se omanlaisensa tunnelma, mikä tulee itselle sisälle. Pakko kyllä joskus mennä Tallinnaan silloin, kun pääsee Patareihin sisällekin.
Ja jäihän tuonne muutenkin paljon nähtävää. Mulla on matkustuksen jälkeinen masennus.
Viimeksi muokannut elegia päivämäärä Ma 25 Huhti 2011 21:47, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
elegia
 
Viestit: 491
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 22:12

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ma 25 Huhti 2011 21:40

elegia kirjoitti: Mulla on matkustuksen jälkeinen masennus.


:femmat:

Eilen illalla kuuntelin kännykällä Ruotsin radiota. Laiva loittoni, takerruin heikkenevään signaaliin ja vähän vaille yhdeksän kuului enää suhinaa. En saanut tietää, voittiko Sundsvall vai Norrköping koripallon toisen SM-finaalin. :huoh:

Reissuhan oli ihan mahtava ja raportoin siitä varmaan vielä enemmänkin.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ti 26 Huhti 2011 18:11

Ruotsi-raporttia:

Kielivaikeuksia tuli jonkin verran. Aika herkästi vaihtoivat englanniksi, mikä on tavallaan noloa. Kohdellaan ystävllisesti kuin vammaista, joka ei edes kieltä osaa. Esimerkiksi kuninkaallisen oopperan narikassa kävi näin. Ajattelin, että on tää aika perussuomalaista mennä puhumaan englantia Ruotsiin. Minäkin, suuri vadelmavenepakolainen ja Ruotsin ylistäjä ja Kajsa Bergqvist -fani. Toisaalta, käyvätkö perussuomalaiset kovin usein puhumassa englantia Tukholman oopperan narikassa... :raps: Kanske inte så mycket. :virne:

--

Friday's -ravintolassa kohtasin tarjoilijatytön (Andrea kuitin mukaan), joka oli tosi kaunis ja tosi kiva. Erittäin :ahihi: Hänkin vaihtoi kanssani englantiin :( Tilasin hampurilaisen, koska yritin kiertää kysymyksen pihvin kypsyysasteesta. En nimittäin tiedä, mikä on kypsä ruotsiksi. No se kysyttiin sitä hampurilaispihviäkin varten :läps: En tajunnut, että sitä kysyttiin, kunnens ymmärsin sanan "welldone". Halusin welldonen ja sen jälkeen ei paljon ruotsin sanaa välillämme vaihdettu.

Jälkiruoaksi halusin jonkun drinkin. Andrea suositteli minulle mojitoa, jossa on Absolut Vodkaa ja loraus sinistä curacaoa :virne: Otin tietenkin. Drinkin hyvyydestä käytiin keskustelua, kun Ruotsissa käydään kysymässä asiakkaalta aina välillä, että "Allt bra?" Tilasin sitten vielä vihreän mojiton (Ultimate Mojito!) :superhymy: Lopuksi Andrea kysyi, kumpi oli parempi ja sanoin sen sinisen, missä oli loraus curacaoa.

Jo tämän episodin jälkeen totesin, että matka on jo kannattanut :virnu:
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja elegia » Ti 26 Huhti 2011 19:03

Pascal Lemoix kirjoitti:Kielivaikeuksia tuli jonkin verran. Aika herkästi vaihtoivat englanniksi, mikä on tavallaan noloa.


No, Virossa ilmeisesti näkee jo pärstäkertoimesta kuka on suomalainen, sillä palvelua sai usein suomeksi ennen kuin oli ehtinyt mitään sanoa tai jos yritti ravintolassa tilata jotain annosta englanniksi tai viroksi. :D

Ruotsissa olisi toki mukava yrittää pärjätä kielellä, jota on kuitenkin ollut pakko opiskella vuosikausia. Vaikka aika kankeasti tuo taitaisi itseltänikin soljua, kun tulee niin valitettavan vähän käytettyä.
Avatar
elegia
 
Viestit: 491
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 22:12

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ke 27 Huhti 2011 20:31

Rapport, del två

Kävin Nationalmuseumissa, jossa oli hyvin jännä Lust & Last -näyttely. :isosilmä: (Ei perheen pienimmille tai kukkahattu-aukuille :aukku: ), jossa siis pohdittiin seksuaalisuuden ja yksityisyyden rajoja. Ainakin se oli hyvä matka ihmisruumiiseen ja siihen mitä kaikkea se oikeasti on.

Se kansallismuseo on loppujen lopuksi ihan helvetin iso eikä kaikkea jaksa katsoa ajatuksella yhdellä kertaa. Istuakin piti välillä. Ja hopeaesinenäyttelystä en kauheasti enää jaksanut innostua.

--

Oopperassa näin Wagnerin teoksen Das Rheingold. Vähän epäselväksi jäi, kuka kukin oli ja pitkään katsoin yhtä hahmoa eri hahmona. Tarinaan liittyi sormus, jolla saa kaikkivaltiuden, näkymättömyysviitta, jolla voi vaihtaa myös olomuotoa ja kaikkea jännää. Yksisilmäinen Wotan oli ilmeisesti vähän kuin Odin, koska hänen poikansa heilui vasaran kanssa ja hallitsi ukkosta - selvä Thor siis. 2 tuntia 30 minuuttia ilman väliaikaa oli hetkittäin puuduttavan puolella, mutta kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Lipun ostin noin puolitoista tuntia ennen esitystä ja pääsin permannolle riville 2 ihan oikeaan reunaan. Aika hyvälle paikalle mielestäni, vaikkei ollut mitään varmuutta, saanko lippua ylipäätään.

--

Ostin ICAsta six-packin Carlsbergia, vahvuus 3,5 tilavuusprosenttia, ja kysyttiin paperit :isosilmä: :rotflmao: Opiskelijakortista (joka ei edes ole enää voimassa) sain selitettyä, että syntynyt 1979, kun passi oli toisen talviturkin taskussa. Pakkauksessa kehotettiin juomaan vastuullisesti. Niinpä särvin ne hotellihuoneessa katsoen elokuvaa, jossa ryhmä Elviksiä ryöstää Las Vegasin kasinon (älkää kysykö :p ) ja sitten nashcar-autokilpailua.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Lyyra » Ke 27 Huhti 2011 21:45

Pascal Lemoix kirjoitti:Oopperassa näin Wagnerin teoksen Das Rheingold. Vähän epäselväksi jäi, kuka kukin oli ja pitkään katsoin yhtä hahmoa eri hahmona.

Tannhäuserissa oli vähän samaa hankaluutta. Savonlinnan oopperajuhlien vuoden 2006 tuotannossa kahta naispääroolia lauloi yksi ja sama nainen. Tulkinta oli siis, että ovat saman naisen kaksi eri puolta, vaikka tulkinnan voisi tehdä myös niin, että ovat eri henkilöitä. Siksi jutun seuraaminen oli välillä vähän hankalaa. Loppua kohti se juju sitten kuitenkin selkeni. Oopperassa auttaisi aina tutustua librettoon etukäteen, mutta siinä on se huono puoli, että loppuratkaisu spoilautuu.

Pascal Lemoix kirjoitti:Tarinaan liittyi sormus, jolla saa kaikkivaltiuden, näkymättömyysviitta, jolla voi vaihtaa myös olomuotoa ja kaikkea jännää. Yksisilmäinen Wotan oli ilmeisesti vähän kuin Odin, koska hänen poikansa heilui vasaran kanssa ja hallitsi ukkosta - selvä Thor siis.

Ja tässä syy, miksi rakastan Wagnerin oopperoita (loistomusan lisäksi).

Kuva
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Lyyra » Ke 27 Huhti 2011 23:26

No kai se kotimaan matkailukin tähän ketjuun lasketaan.

Mä oon siis menossa vaeltamaan Helvetinjärven ja Seitsemisen kansallispuistoihin tänä viikonloppuna. Ylihuomenna aamulla on lähtö, ja sunnuntaina illalla tullaan takaisin. Reissu on mallia "kaiken mitä tarvit, kannat rinkassasi", eli mukaan pakataan teltta, makuupussi, retkikeitin, ruuat, vettä, vaatteet ja muut tarpeelliset härpäkkeet.

Toisaalta kivaa :täpinä: , toisaalta ahdistaa. :kauhu:
Entä jos en jaksa? Entä jos väsähdän ja alan kitisemään? Meneekö muut liian lujaa? Entä jos tavarat kastuu? Entä jos minä kastun? Onko mun vaatteet oikeanlaisia? Ehdinkö käydä kaupassa? Mihin sidon vesipullon ja miten? Onko ruokaa tarpeeksi? Joudunko kyykkykakalle puskaan? Onko keittimeen tarpeeksi polttoainetta? Vuotaako se puteli rinkan pohjalle? Jne. jne.

:huoh: / :tilt:


Ehkä tää tästä. :keijo:
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja elegia » To 05 Touko 2011 20:02

Uijui. Helvetinjärvi on kyllä hieno paikka ja kiva retkeilykohde!
Viikonloppuvaellus on kyllä just sopivan pituinen, jos vähän epäilyttää. Siellä ei ehdi olla niin kauaa, että tilanne ehtisi vallan kriittiseksi kehittyä. Mulla on itselläni ollut viikonloppuvaelluksella aivan sikamaisen pieni rinkka, 45 litraa ja siihen ulkopuolelle olen köyttänyt teltan, patjan ja vesipullot. Voin kertoa, että isomman rinkan hankinta on vakavassa harkinnassa! Ei ole ihan kauhean nastaa kuskata tommosessa kahta puolentoista litran vesipulloa.

Mä kaipaisin retkeily/vaellusseuraa. Omissa kavereissa ei oikein innokkaita löydy ja en ole osannut verkostoitua mihinkään kivaan retkeilyporukkaan tai seuraan. Höh. Retkeily on ihan parasta. :)
Avatar
elegia
 
Viestit: 491
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 22:12

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Lyyra » Pe 06 Touko 2011 00:26

elegia kirjoitti:Mä kaipaisin retkeily/vaellusseuraa. Omissa kavereissa ei oikein innokkaita löydy ja en ole osannut verkostoitua mihinkään kivaan retkeilyporukkaan tai seuraan. Höh. Retkeily on ihan parasta. :)

:femmat: Niin on. Vaellusmiitti vois olla ihan kiva. :raps: :juoni:

Retki oli kiva! :superhymy:
En väsähtänyt, mutta polvi teki tenän, ja jäin kyllä muista jälkeen sen takia. Muut oli kuitenkin kamalan auttavaisia ja ymmärtäväisiä. Kantoivat kamoja ja odottelivat rampaa. :hymyhali:
Maisemat oli hienot, mutta kaatuneita puita ja hirvenkakkoja oli poluilla vähän turhan tiuhaan. :keijo:
Sää oli mitä parhain, eikä yölläkään palellut pahasti (paitsi sillä retkueen pojalla, jolla oli kesämakuupussi mukana :paijaus: ).
Mikään ei kastunut (paitsi jalat, mutta nekin hallitusti, kun kengät otettiin tarkoituksella pois yksien pitkospuiden ylitystä varten, kun oli nilkkaan/puoleen sääreen asti vettä.)
Ruokaa ja polttoainetta oli enemmän kuin riittävästi, ensi kerralla vähempikin riittänee. Eikä mikään vuotanut rinkan pohjalle.

Sammakoiden lemmenhetkiä todistettiin ensimmäisenä päivänä useampaankin otteeseen, ja lintuja havaittiin (palokärkiä, telkkiä, kanahaukkoja, kurkia, korppeja...). Hirvi tai karhu kävi nuuskuttelemassa lähistöllä, kun istuskeltiin pimeässä metsässä, ja kettu oli juoksennellut kurssin vetäjän teltan lähistöllä yöllä.

Kuvaillassa katsottiin kuvia, kerrattiin parhaat taikasienten käyttötavat (yks syö sienet ja kärsii hallujen sivuvaikutuksena mahavaivat ja päänsäryt, muut juo tän tyypin virtsaa, ja kokee pelkät hallut), lausuttiin pari retkeilyaiheista runoa, määriteltiin eksymä siksi tilaksi, kun on eksytty ("olen eksymässä"), ja todettiin, että untuva- ja kuitumakuupussin ero on se, että toisen sisällä on untuvaa ja toisen sisällä on kuitua. :lanppu:
Lisäksi kurssin hyväksytystä suorituksesta saatiin hienot vihreät todistukset. Mahtavan kivaa!

Kesällä Venäjälle iskän kaa! :täpinä:
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja skray » La 14 Touko 2011 10:59

Tänään laivalle kavereiden kanssa. :täpinä:
Lähdetään ihan tyttöjen kesken ja ootan ihan täpinöissäni. Laivalla on nyt drag show viimeistä viikonloppua ja niiiiin ootan pääseväni kattomaan! Viimeksi laivalomalla harmittelin sitä, että se drag show -esitykset ei vielä ollu alkanu ja nyt pääsenki kattomaan sitten. :superhymy:
Aiotaan myös mennä syömään buffettiin ja siellä oli viimeksikin niin hyvää ruokaa, että ai ai. :kuola:

Ehkä vähän liikaa hymiöitä, mutta nyt ei voi mitään. :täpinä: :pomppu: :tilt:
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » To 19 Touko 2011 17:56

Mietin kesälomaani matkan suhteen. Tukholmassa olin sen verran hiljattain, että se ei nyt kiehdo sittenkään niin paljon kuin ajattelin. Voisi mennä toistamiseksi.

Taidan jo kesäkuun alkupuolella lentää Osloon ja olla siellä muutaman päivän. Oslon meiningeistä en tiedä ainakaan yht'n mit'n. Kai siellä eloon jää. :D

(Täytyy yllykkeeksi katsella runsaasti Therese Johaugin kuvia Holmenkollenilta, jos ei matkakuume muuten nouse. :p )
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Pe 03 Kesä 2011 23:40

Laitoin jo alustavia merkintöjä kalenteriin, että 14. - 17. kesäkuuta saattaisi olla Norjan-reissun aikaraami. Koska en tiedä matkatoimistoista tai lentoyhtiöistä paljon mitään, menen siihen Suomen Matkatoimiston konttoriin, joka on Stokkalla ja sanon, että Osloon, jos onnistuu. (Jos ei ole mielipidettä, kannattaa tehdä nopea päätös.)

Ensin siis viikon verran oleskelen kotinurkissa ja ehkä vähän kavereidenkin nurkissa ja sitten lähden viettämään laatuaikaa itseni kanssa Suureen Tuntemattomaan. :D
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ke 08 Kesä 2011 15:16

Ei meinaa saada hotellia millään. :huoh: Ydinkeskusta on täyteen buukattu ja liepeillekään ei meinaa löytää sellaista systeemiä, jonka kautta saisi varauksen tehtyä. Nettifirmat vaativat aina jonkun luottokorttiin liittyvän jutun, jota mulla ei ole ja eräskin matkatoimisto myi ei-oota. Kilroylla pitäisi jotakin olla, joten menen sinne huomenna käymään, jos vaikka onnituisi.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Jorssi » To 09 Kesä 2011 15:20

Pascal Lemoix kirjoitti:Ei meinaa saada hotellia millään. :huoh:
Eiks sun pitäny mennä Tereselle kylään? :keijo: Kannattaa kokeilla jotain pienempiä paikkoja, vaikka olisivatkin hieman syrjemmässä. Ovat yleensä halvempia, mikä kompensoi matkakuluja "ihmisten ilmoille".
"Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies." - Red (The Shawshank Redemption)
Avatar
Jorssi
 
Viestit: 3287
Liittynyt: Ti 29 Huhti 2008 11:29

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » To 09 Kesä 2011 15:46

Jos kutsuvat, niin menen ;)

Mutta sain nyt sitten lentokentän lähistöltä, mikä on kaukana varsinaisesta Oslosta. Mutta onpahan joku :D

Valuuttakin on jo vaihdettu. Tästä voi vielä tulla reissu. :viileä:
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Matkustaminen

ViestiKirjoittaja Emilia » To 09 Kesä 2011 23:35

Berliiniin 16. - 18.7. :jami:
Ihana päästä edes hetkeksi pois Suomesta. Jäi pääsiäiseksi aiottu Tukholman reissukin väliin, niin jotain kuitenkin tälle vuodelle.

En nyt muista mihkä päin kaupunkia ollaan majoittumassa, mut kaikki mahdolliset nähtävyys- ja etenkin shoppailu-
ja ruokailujuomailusuositukset otetaan vastaan!
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

EdellinenSeuraava

Paluu Yleistä



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa

cron