Ilmotusta

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » Su 08 Maalis 2015 22:49

Kiitos! :superhymy:
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja theia » Ma 09 Maalis 2015 12:15

Mulla oli kiva viikonloppu :sydän:

Ma(a)ku(nta)matkailin Hyvinkäälle, jossa käytiin erään keijon ( :keijo: ) kanssa kahvilla juomassa valkosuklaalattet, ja törmäsin kaveriin jonka kanssa oltiin juuri vitsailtu että ei sen tarvii lähteä pakoon kun just ja just kestää mahdollisen törmäyksen muhun. No niin me sitten törmättiin :virne:

Kahvilta suunnattiin kaupan kautta ystävälle - kaupassa meidän babyface sai näyttää papereitaan kolmen juoman takia :keijo: Tehtiin tortilloita ruoaksi. Arvioin väärin sitruunan määrän avokado-mössöön, ja siitä tuli aika erikoisen makuista :keijo:

Sitten höpöteltiin ja aika vaan hurahti ohi fiut, ja olikin aika suunnata sitten kotiin.
so weak and powerless.
Avatar
theia
Pahvi
 
Viestit: 3417
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 23:56
Paikkakunta: Sherwood

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » Ti 10 Maalis 2015 00:23

theia :hymyhali:
Oli mullakin kivaa.

Oon ollut semmoisessa unohtelun ja liiallisen aikatauluttamisen keskellä ja vähän on välillä tullut oltua ihan hukassa.
:epäilevä:
Höpöttely ja rento ruuanlaitto sitruunoineen oli just sopivan vaativaa. :keijo:

Muutoin mun viikonloppu koostui siitä että olin mutsilassa Tuusion kanssa. Se oli järjestänyt omiin nimiinsä äidillensä syntymäpäivät. Käytännössä mummi leipoi tarjottavat, minä pidin seuraa ja hän kutsui vieraat. Omien sanojensa mukaan niitä oli 20, mutta käytännössä ehkä just ja just 10 :virne:
Kävelin theian lähdön jälkeen kotoa mutsille (about 3km) ja luulin kuolevani. Sunnuntai oli kyllä pelkkää pakarakipua, mutta sen siitä saa. Illassa oli kuitenkin ihan ok kävellä kun ei ollut mitään painavaa mukana ja oli tosi hiljaista.

Sunnuntai meni niissä "juhlissa" ja olin kymmenen jälkeen kotona :töktök:
Nyt olen tänään ollut ihan varma että olen unohtanut jotain tärkeää. :keijo:

Nukuin päikkärit ja olen vähän pihalla :keijo:
Normia enemmän siis.
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » Pe 13 Maalis 2015 16:13

Perjantai-iltapäivänä työnteko ei tällä viikolla enää meinaa sujua. Nytkin olen selannut läpi Paskasti täytetyt eläimet -ryhmän (ja huutonauranut äänettömästi / lähes äänettömästi). Viimeisenä fb mainosti ihanimpia reppuja. Toivottavasti noita on vielä silloin, kun mahdolliset lapseni/kummilapseni ovat kerhoiässä. Totuus: tekisi mieli ostaa ITSELLE tällainen reppu. :hullu: Olis tuolla kivoja sisätossujakin. Jopa kokona 36-37. Pitäiskö tilata? :keijo: :hullu: Ehkä ei kuitenkaan.

:sekopää:

No, itselleen tässä vain tekee hallaa, sillä ennen en viitsi lähteä pois, kun tietyt työt ovat tehtynä. Niitä ei olisi edes paljon, mutta jotenkin tällainen parin tunnin juttu on jo venynyt kaksinkertaiseksi eikä homma ole edes valmis. :ei:
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Emeritus » Su 15 Maalis 2015 16:25

Tämän viikon keskiviikkona pääsi viimeinkin takaisin evakkoasunnosta, jossa tulik kykittyä viimeiset kuusi viikkoa remonttia paossa. Taloyhtiön puolesta tuli väistöasunto ja muutot sinne ja takaisin. Sinne muuttaminen oli suoraan sanottuna ihan perseestä. Kun ei osannut hyvissä ajoin pakata rojujaan, niin niitä pakkasi sitten vikana iltana aamukuuteen saakka - muuttofirman pojat tulivat kahdeksalta... :pöpi: Onneksi sitten vastaavasti takaisinmuutto meni oikein sujuvasti, kun tarvitsi pakata ainoastaan ne välttämättömät kamat mitä oli laatikoista purkanut siellä väistöasunnossa.
Tässä on nyt sitten vähitellen purettu kamoja laatikoista, kasailtu Lundia-hyllyjä ja ihmetelty että minne tämän kaiken saa taas mahtumaan. :virne:

Mutta mikä tärkeintä, nyt on taas: Lähijunayhteys keskustaan. Lähikauppa joka on auki klo 23:een. Lähikirjasto. Ja normaali netti!! :keijojami: (n. 30 kilotavun keskimääräisellä latausnopeudella liruttava kännykkänetti tetheröitynä läppäriin oli elämys...)
"Kun on kerran nuoruudenlähteestä maistanut, ei enää tyydy vesijohtoveteen, johon on sekoitettu juustonjuoksutinta ja laksatiivia."
-Markus Kajo
Avatar
Emeritus
 
Viestit: 1164
Liittynyt: To 08 Touko 2008 15:08

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Lyyra » Ma 16 Maalis 2015 17:10

marenkienkeli kirjoitti:Totuus: tekisi mieli ostaa ITSELLE tällainen reppu. :hullu:

Mun yhdellä siskolapsella on tollanen ruokalappu. :virne:
Lyyra
Digipahuus
 
Viestit: 8187
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 02:56

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Annis » Ti 17 Maalis 2015 10:14

marenkienkeli kirjoitti: Totuus: tekisi mieli ostaa ITSELLE tällainen reppu. :hullu: :


Osta vaan :D Mulla taitaa olla ainakin kaksi kaveria, joilla on tuollainen. Ihan siis aikuisia ihmisiä, ei lapsia :virne: Noita myytiin joskus citarissa ja mäkin vähän haaveilin tuollaisesta.
Annis
 
Viestit: 436
Liittynyt: Ke 14 Touko 2008 12:29

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » Pe 27 Maalis 2015 23:32

*ttu mikä perjantai.

Aamu oli ihan rauhaisa. Juna oli myöhässä ja olin lopulta 20 minuttia myöhässä sovitusta palaverista.
Olin vähän pihalla, sillai semisti kujalla siitä mitä piti tehdä tai sanoa, vaikka olin ajatellut etukäteen vaikka mitä.

No, oltiin just päästy asiaan käsiksi, kun meidän palaveripaikan ovelta huhuillaan ja pyydetään apua. Käytävällä oli nuori aivan hädissään, oli pyytänyt näiltä huhuilijoilta apua. Kävi ilmi, että nuoren ystävä oli juuri uhannut puhelimessa tappaa itsensä. Nuori oli selkeästi ihan shokissa. Puhuminen oli mitä oli, hän vapisi ja vain huutoitki. Oli ihan varma, että se kaveri meinaa nyt vähintään hirttää itsensä ja se on tämän nuoren vika. Meidän palaverissa oli 3 henkeä ja otettiin se sinne meidän tilaan rauhoittumaan siitä käytävältä ja lattialta. Lopulta tilanne selkeni sen verran, että poliisi meni ystävän luo, nuoren poikaystävä tuli häntä vastaan ja nuori lähti rauhoittuneena kotiin. Kaivettiin netistä kriisipuhelimen ja pyynnöstä oman seurakunnan diakonin puhelinnumero jos iskee epätoivo.

Saatiin samalla pidettyä meidän palaverijutut loppuun ja jäin odottamaan seuraavaa palaveria. Se oli onneksi keskeytyksetön ja bueno.

Oli kuitenkin just niin irtonainen fiilis, että päätin tuhlata mun leffavapareista toisen ja menin tennispalatsiin meiningillä "mitä menee nyt"?
Still Alice. Olin netistä kattonut että Chappie olis mennyt kinopalatsissa, mutten sitten jaksanut kävellä sinne asti. Oli kylmäkin (vali vali-hetki). Lopulta Still Alice oli tosi hyvä valinta. Itkin varmaan 70% koko ajasta. Helpottihan se. Elokuvan ainoa miinuspuoli oli ärsyttävä Kirsten Stewart homsuisen olemuksensa kanssa. Jopa normisti outo Alec Baldwin oli hyvä!

Mutta eipä siinä vielä kaikki!
Kotimatkalla munmo yritti litistää mun jalan oman jalkansa ja seinän väliin. Oli pakko lopulta kysyä että miksi ihmeessä hän puristaa jalallaan mun jalkaa? "Kun se on mun alueella". En oo ikinä tiennyt että junassa on omat alueet. Oli pakko pahoitella ettei mun toi vammajalka taivu enempää ja toinen vaihtoehto on nostaa se munmon syliin. Vierustoveri yritti olla nauramatta.

Kotiasemalla. Kahdesta hissistä toinen ei toimi. Se, millä pitäis nousta maanpinnalle sieltä tunnelista. Se nousee, millä pääsee sinne keskilaiturille. Palaan takaisin keskilaiturille, kun ihmiset sanoivat että sieltä pitäis päästä johonkin parkkipaikalle.
Pääsihän sitä. Kun ensin oli vähän sissiä leikkinyt kävelemällä melkein radalla ja lopuksi kiipeämällä pienestä aidanraosta ja aidan reunaa myöden, koroketta pitkin hiippailemalla, alikulkutunnelin reunan yläpuolelta kunnes tuli piennar eteen. Sitten muutama askel piennarta, pieni alamäki (jonka tulin alas pitäen puista kiinni, ne taipui vähän) ja sit oli parkkipaikalla. Ja kotimatkaan pituutta lisää. Ois pitänyt tulla vastakkaiseen suuntaan ja kävellä vaan reteesti raiteiden yli. Stna :norsu: :keijo:

Wtf universumi, wtf?
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » Su 12 Huhti 2015 22:23

Unohdin matkarapsasta, enkä jaksa sinne lisäillä niin laitan tähän.

Jos haluatte nuorentaa itseänne, värjätkää hiukset sinisiksi. Ainakin kokeilkaa.

Reissussa Suvi näytti aikuiselta ja mä ihan joltain lapselta :keijo:
Ei pidä käsittää kuitenkaan niin, että Suvi olisi näyttänyt vanhalta tai huonolta, vaan koko olemus oli tosi aikuinen.
Ehkä itsekin provosoiduin ennen reissua vähän. Kävelin perjantaina toooodella läheltä vaalimainosten jakajia. Kävelin vielä aika hitaastikin, mut huomattiin kyllä, mutten saanut mitään mainoksia. Toisella kertaa kävelin tarkoituksella läheltä, eikä silloinkaan mitään. En tiedä onko niillä joku ohjeistus antaa lipukkei ja lapukkei vaan täysi-ikäisille, mutta heräsihän se epäilys itselle.

Ei pidä käsittää väärin. Tykkään mun sinisestä tukasta tosi paljon. Pitkästä aikaa hiusten suhteen fiilis, että ratkaisu on aivan oikea. Oranssia on mun väri, kyllä, mutta turkoosi on tän hetken fiiliksiin se ei sovi. Tai ainakaan se kulahtanut, järjettömällä juurikasvulla varustettu oranssi ei sovi.

Haalistuuhan tämäkin ja tällä hetkellä sitä lähtee pesussa vielä pyyhkeeseen ja kynsiin. Mutta niin mulle varoiteltiinkin. Mua ei kyllä haittaa.
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » Pe 17 Huhti 2015 00:15

Sissusaatana että oli taas junamatkalla legendaarista kohtaamista.

Asemalla mua vastapäätä istui vanhempi mieshenkilö. Puhuin itse puhelimessa, jonka jälkeen tarkistin parit viestit. Pistin puhelimen pois (VIRHE!) ja äijä kyseli että voinko auttaa kännykän kanssa. Sillä oli vanha nokialainen puhelin ja siitä se sitten lähti. Äijän puhelin ei toiminut, koska ilmeisesti maksamaton lasku. Esitteli mulle sitä laskuakin mikä oli taskussa.
Aluksi se tuntui aika viattomalta äijältä vaan. Kuitenkin jutut lähti ihan lapasesta. Hoki vähän väliä "ei se oo niin justiinsa" ja aina sen jälkeen jutut muuttui sekavammaksi ja sekavammaksi. Oli oikeen uskovainen, entinen KD-poliitikko (ainakin omien sanojensa mukaan), maailman kansalainen ja muusikko. Haitaristi. Soittanut neljän eri maan tv-kanavalla, radiossa, Euroopassa, Jenkeissä, Japanissa ja tehnyt useita levyjä. Kuitenkin seuraavassa pöpötyksessään kertoi miten kirjastossa voi käydä tekemässä levyjä itse JA (!) ne menevät suoraan sieltä YLE:lle. Että jos haluan tähdeksi ja julkisuuteen, niin menen kirjastoon nauhoittamaan puhetta, vaikka runoja, cd:lle ja se menee siitä sitten suoraan digitaalisesti YLE:n tietoon myös.

Uskovainen mies kuitenkin pääsi vähän ennen Keravaa lempiaiheeseensa, syntiin. Homot ja lesbot haukuttiin pitkän kaavan mukaan ja Irja Askola myös. Ihan perseestä kaikki homot. (Olin ite tulossa Helsinki Priden suunnittelupalaverista :epäilevä: :jaaha: ) Mutta lähimmäistä pitää rakastaa. Raamattu kuitenkin kieltää homouden ja se on iso synti, mutta sitten taas pornon katsominen ei. Eikä juopottelu. Juopottelu ja samalla pornon katsominen on kuulema vain miehistä puuhaa ja miesten tarpeiden täyttämistä, ei syntiä. Paitsi jos on homo. Sit on iso synti ja ne pitää eheyttää. Kysyin että miten, niin musiikilla. Ja rukoilulla. :keijoei:

Meinasin ensin haastaa äijää näistä jutuista, mutta kävi sen verran sääliksi etten mä sitten viitsinyt.
Ne pornojutut meni niin ohi, että oli vaikea olla nauramatta. Samoin se musajuttu. Klassisen musiikin ammattilainen, jolla oli 60 tai 70 levyä tehtynä ja myytynä. Verkkokauppakin. Sen verran äijä kuitenkin tärisi ja vapisi että mietin onko sillä joku sairaus. Myös puheesta tuli paljon mieleen Parkinsonismi. Tai joku muu keskushermosto- tai ehkä jopa muistisairaus. Sen verran sekopäistä se juttu oli. Se puhui tauotta koko matkan Helsingistä Hyvinkäälle :epäilevä:

Ihan pikkasen tuli taas mieleen että jos ois ajokortti, rahaa heevetisti ja auto, niin ei tarttis todellakaan kuunnella mitä tahansa.

Ainiin. Äijä oli ihan heikkona vihreisiin hiuksiin ja ruskeisiin silmiin.
:rolf:
Siis mun hiukset on siniset ja mun silmät on sinivihreet. Yritti kutsua mua kotiinsa. :epäilevä: :*: Toistuvasti. Hyi.
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Emilia » Pe 17 Huhti 2015 18:19

Jos raamattu kirjoitettaisiin nyt, olisikohan porno siinä kielletty?
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja theia » Ke 22 Huhti 2015 14:03

Tänä vuonna on paljon 30-vee bileitä kun oma ikäluokka täyttää pyöreitä. Kahdet bileet jo takana ja muutamat edessä. Mies ei halunnut pitää mitään juhlia, mutta mä otin oikeuden omiin käsiin ja kutsuin sen muutamat kaverit että mennään syömään silloin syntskäpäivänä. Siinähän sitä olikin sumplimista - kaikille seitsemälle vuorotyöläiselle oikeanlaiset työvuorot :virne: Mut hyvältä näyttää :D Aattelin että megabileet on ehdoton nounou, mut pienen porukan dinner ravintolassa on ok. Paree olis... :virne:
so weak and powerless.
Avatar
theia
Pahvi
 
Viestit: 3417
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 23:56
Paikkakunta: Sherwood

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja theia » Su 26 Huhti 2015 19:00

1 v. hääpäivä :sydän: :sydän:
so weak and powerless.
Avatar
theia
Pahvi
 
Viestit: 3417
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 23:56
Paikkakunta: Sherwood

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja skray » Su 26 Huhti 2015 22:01

Onnea theia!

Mä päätin, että alan tällä viikolla rakentaa meidän pihaan kivimuuria kaikista kivistä, mitä täältä löytyy. Ja niitähän riittää.
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » Ma 27 Huhti 2015 07:54

Onnea theialle ja kumppanille! :hymyhali:
-----

Meillä on parvekkeella pulun pesä. :raivo: Juuri oltiin ostettu siimaa, joka viritetään muutaman sentin korkeudelle kaiteen yläpuolelle, etteivät pulut pääse kaiteelle istuskelemaan/halua istuskella kaiteella. Nyt sitten huomasin, että ongelma onkin suurempi. :epäilevä: Täytynee ryhtyä pesänhävitystoimiin. Asentaa sitten se siimat ja mahdollisesti vielä ostaa leikkikäärme, jota sitten siirrellään päivittäin, jotteivät totea käärmettä kuolleksi. :huoh:

En tiedä, onko joku idiootti taas alannut syöttää puluja, kun niitä on meidän pihassa nykyään ihan laumoittain. :epäilevä:
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja marenkienkeli » Ma 27 Huhti 2015 21:22

Olivat pulut onneksi hylänneet pesänsä sen seurauksena, että olin siirtänyt laatikkoa, jonka takana majailivat. Ei tullut niin huono omatunto pesän poiskorjaamisesta. Jatkoa varten viritettiin parvekaiteen yläpuolelle n. 5 cm korkeuteen siima ja pöydälle laitettiin leikkikäärme, jota pitäisi muistaa käydä välillä liikuttelemassa, etteivät tulkitse kuolleeksi. Pulu-problem solved.
Life is short until it's not
Honestly it's kinda long


Orla Gartland - You aren't special, babe
Avatar
marenkienkeli
labrakärpänen
 
Viestit: 5251
Liittynyt: Pe 02 Touko 2008 20:36

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja theia » Ti 28 Huhti 2015 11:58

Kiitos skräy ja marski :hymyhali:
so weak and powerless.
Avatar
theia
Pahvi
 
Viestit: 3417
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 23:56
Paikkakunta: Sherwood

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ke 29 Huhti 2015 18:33

Kibaya kirjoitti:

Uskovainen mies kuitenkin pääsi vähän ennen Keravaa lempiaiheeseensa, syntiin. Homot ja lesbot haukuttiin pitkän kaavan mukaan ja Irja Askola myös. Ihan perseestä kaikki homot. (Olin ite tulossa Helsinki Priden suunnittelupalaverista :epäilevä: :jaaha: )


:rotflmao: Arjen ironia ja silleen.

Muuten tosta tulee aika paljon mieleen Fast Show'n valehteljia: "40 vuotta levytyksiä miehenä ja poikana. Maailman kovin homma."

--

Itse taistelin tässä lahjoitusluontoisen organisaation kanssa, jolle hyvää hyvyyttäni suostuin maksamaan 30 euroa. Lähettivät muistutuksen. Laitoin sähköpostia, turhaan. Lähettivät toisen muistutuksen, perinnästä mainittiin. Juuri kun olin jo itseskseni luvannut, että olisin tappanut ja virtaan heittänyt kaikki sen firman työntekijät, niin sainkin kiinni henkilön heidän asiakaspalvelustaan (auki ma-pe klo 10-14 :töktök: ) ja asia selvisi aika piankin.

Mutta note to self: Älä ikinä ikinä ikinä tilaa noilta yhtään mitään.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Emilia » Ke 29 Huhti 2015 18:52

Internet on paska paikka ja tekisi mieli vieroittaa ittensä kaikesta siihen liittyvästä. Onneksi on tämä tuttu ja turvallinen forde, jossa harvemmin paha mieli tulee. Ootte kaikki ihkui tyyppei. :hymyhali:
Elämän pienistä asioista kaikkein suurin on se,
joka pienuudellaan mullistaa elämämme loppuiäksi.
Avatar
Emilia
 
Viestit: 2931
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 15:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja theia » To 30 Huhti 2015 11:32

Haaskaa vappua vaan fordelaisille :superhymy:

Mua tosin ei juurikaan vappu nappaa, Helsingin keskustasta kuhan pysyy poissa niin mennee ihan hyvin. Ja se onkin suunnitelmissa, meen kälysen (& lasten) luo viettää vappua, kuhan nyt töistä pääsen klo 18. :tilt:

Töissä meillä on "vappubileet", nyyttärimeiningillä purtavaa ja paras puku palkitaan. Mä menin sieltä missä aita on matalin, ja laitoin mun Emily the Strange -hupparin päälle, jossa on kissan korvat ja tassut (hanskoina). :virne: Ruokiksen jälkeen aattelin vielä eyelinerillä piirtää nenän ja kissanviikset :virne:
so weak and powerless.
Avatar
theia
Pahvi
 
Viestit: 3417
Liittynyt: Pe 25 Huhti 2008 23:56
Paikkakunta: Sherwood

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » Pe 01 Touko 2015 00:07

Vappu ei oikein tunnu miltään näin kuntoutusjakson perään :keijo: Vähän vaikea hahmottaa mikä päivä nyt on :tilt:

Tulin tänään kuntoutuksesta kotiin.
Vähän ristiriitaa kehissä, enkä oikein osaa suhtautua mihinkään.

Sain tänään akupunktiota. Neuloja oli vain muutama, mutta reaktio oli sitten sitäkin voimakkaampi. Niskassa yksi neula molemmin puolin, samoin nilkoissa ja lisäksi kaksi selässä. Vielä yksi pakaran alueella. Ikinä ei ole ollut noin vähää määrää neuloja. SIssussaatana mikä reaktio! 20min, nousin istumaan ja mun verkkokalvoilla oli menossa joku ilotulituksen juhlanäytös. Maailma täynnä värejä ja ihan järjetön huimaus. Huimasi niin etten saanut mistään mitään selvää. Ei pystynyt keskittämään katsetta ja oli pakko pitää silmiä kiinni. Fyssari vähän säikähti ja mua vaan nauratti. Jäin lepäämään puoleksi tunniksi. Tämän jälkeen oli vain vähän kevyt pää ja pää pilvissä. Kävely oli vähän huteraa ja mua hihitytti ihan älyttömästi.

Tästä kepeydestä johtuen en oikein osannut keskittyä mihinkään ja jätin kotimatkalla takin taksiin :läps:

Että tästäkin voi johtua ettei vappu oikein nyt lähde :keijo:
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja skray » Pe 01 Touko 2015 10:55

Hauskaa vappua fordailijat!

Meillä oli eilen kavereita kylässä. Grillattiin ja tarkoitus oli juoda hieman enemmän alkomahoolia. Join lopulta kokonaista kaksi siideriä, joista toisenkin juominen teki tiukkaa. Minusta on ilmeisesti kuoriutumassa joku tämmönen alkoholista piittaamaton ihminen vähitellen. Vissiin ne kosteahkot opiskelijavuodet riitti. :virne:
Vuoden ekat grillaukset oli aika jees. :kuola:

Tänään mennään käymään yhdessä maalaismuseossa, jossa on tarjolla tuoreita munkkipossuja ja simaa. Ai että! Lämpimiä tuoreita munkkipossuja! :kuola:
Niitä varten kannattaakin olla krapulaton.
Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa.
Avatar
skray
 
Viestit: 2804
Liittynyt: Su 27 Huhti 2008 16:49
Paikkakunta: Maalla

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Pascal Lemoix » Ma 11 Touko 2015 21:16

Tää kun nyt on pysähtynyt vappuun, niin mainitaan, että oli kiva vapunpäivä jo perinteeksi käyneessä seurassa Hakaniemessä. Kolmas kerta on selkeästi perinne. :keijo: Aina kun kuljen sen nyrkkeilypatsaan ohi, tulee mieleen: "Pitää olla housut jalassa, ettei saa turpaan Kalliossa". :tilt:

--

Tänään roikottelin suuren osan maantaita pitkissä kalsareissa, kun ei sattunut olemaan töitä. Asioin Postissa ja vein Veikkauksia. Näköjään opin tänään veikkaamisen taidon, kun sain kaksi ristiä kiinni MM-jääkiekosta. Naapurit olisivat voineet luulla mitä vain, kun tanssin bossa novaa seinästä seinään välittömästi Valko-Venäjän tasoituksen jälkeen. :virne: Ilosta siis, kun Suomea oli rokotettu katkerasti lopussa.
"Tunne ei koskaan valehtele."
-Jorma Uotinen
Avatar
Pascal Lemoix
 
Viestit: 5211
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 00:54
Paikkakunta: L, Espoo

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Kibaya » To 14 Touko 2015 13:49

Viini ei sovi mulle. Pienestä määrästä ihan jäätävä humala :epäilevä:
Mut ei krapulaa! :muahaha: :gali: Siis fyysistä. Henkinen tulee vielä. Tänään tai huomenna. Niin se aina menee.

Käytiin eilen Suvin kanssa yksillä :virne:
Mentiin baariin, oli aika täyttä, mutta löydettiin kuitenkin pöytä missä oli tilaa.
Siinä istui päässä hyvin päihtyneen oloinen mies, mutta ihansama. :epäilevä:
Nojoo. Homma päättyi siihen että esittelin mut ja Suvin väärillä nimillä.
Känniääliö yritti imarrella ja kehua mua ja kävi sitten niiden jälkeen ehdottelemaan orgioita ja sen semmoista :epäilevä:
Jonkun aikaa torjuin ne ihme örinät ja muut. Äijän aloittaessa pilkkimisen hain poken saattamaan tämän herrasmiehen johonkin.

:keijoei:
Oli kyllä sen tason juttuja taas huhhuh. Äijän tuijottelusta jäi jälkeen limainen fiilis ja ihan vähän vaan teki mieli huutaa "kaikki miehet on sikoja". :keijo: En huutanut.
ensin mä vapisin aaltojen alla.
Opin olemaan antautumalla.
Avatar
Kibaya
Hörhökeijotar
 
Viestit: 6667
Liittynyt: Ma 28 Huhti 2008 17:19
Paikkakunta: Syövereissä.

Re: Ilmotusta

ViestiKirjoittaja Suvi » To 14 Touko 2015 14:19

Niin, ja Kiba on kuulemma kulmikas ja käsipäivää -ihminen. Ai että näitä iskuyrityksiä. :läps:

"Mä oon vähän puutteessa. Haluatko ryhtyä mun kanssa seurustelusuhteeseen?" (Kun ollaan kymmenen minuuttia istuttu samassa pöydässä.) Seuraava aste olikin sitten ne orgiat. :friikkipeukku:
Tilttiin meni myös ihminen.
Avatar
Suvi
Keijodemoni
 
Viestit: 6539
Liittynyt: La 26 Huhti 2008 02:25
Paikkakunta: savuinen, sumuinen kaupunki

EdellinenSeuraava

Paluu Huuhaa



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron